»Αρχική | »Επικοινωνία
ΦΟΡΤΗΓΑ
  » EΛΑΦΡΙΑ ΕΩΣ 3,5t (0)
  » ΓΕΡΑΝΟΦΟΡΑ (1)
  » ΔΥΑΞΟΝΙΚΑ (5)
  » ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΕΣ (0)
  » ΤΕΤΡΑΞΟΝΙΚΑ (0)
  » ΤΡΙΑΞΟΝΙΚΑ (1)
  » ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ 2ΑΞ-3ΑΞ (0)
  » ΨΥΓΕΙΑ (4)

[ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ] (11)

ΤΡΑΚΤΟΡΕΣ
  » ΔΥΑΞΟΝΙΚΟΙ (0)
  » ΤΡΙΑΞΟΝΙΚΟΙ (0)

[ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΚΤΟΡΕΣ] (0)

ΤΡΕΪΛΕΡ
  » ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΑ (0)
  » ΣΥΡΟΜΕΝΑ (0)

[ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΕΪΛΕΡ] (0)

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

[ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ] (0)

ΒΑΝ

[ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΝ] (1)

MHXANHMATA

[ΟΛΑ ΤΑ MHXANHMATA] (0)

EΠΙΒΑΤΙΚΑ

[ΟΛΑ ΤΑ EΠΙΒΑΤΙΚΑ] (1)

ΔΙΑΦΟΡΑ

[ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ] (0)


[Όλα Τα Οχήματα]
.: Προφίλ Εταιρείας

Η επιχείρησή μας εδρεύει στα Τρίκαλα και ασχολείται με την εισαγωγή και εμπορεία μεταχειρισμένων φορτηγών αυτοκινήτων πάνω από 20 χρόνια μέχρι και σήμερα.

 

Η επιχείρηση δημιουργήθηκε το έτος 1980 από τον Γεώργιο Μπαούση και το έτος 2001 μετεβιβάσθηκε  στον υιό του Παναγιώτη Μπαούση, ο οποίος συνεχίζει μέχρι και σήμερα αδιάλειπτα την λειτουργία της, με σκοπό την γρήγορη και σταδιακή ανάπτυξή της στο χώρο του αυτοκινήτου και την αποδοτικότερη λειτουργία της.

 

Η επιχείρηση βρίσκεται στο 3ο χιλ τη ΕΟ Τρικάλων – Λαρίσης και στεγάζεται σε ιδιόκτητη έκταση εμβαδού 16.000 τ.μ. Στον χώρο αυτό βρίσκονται τα γραφεία της επιχείρησης, το συνεργείο και φυσικά εντός του χώρου υπάρχει μεγάλη ποικιλία παντός είδους φορτηγών αυτοκινήτων.

 

Όλα τα φορτηγά αυτοκίνητα που εκτίθενται στην έκθεσή μας είναι μεταχειρισμένα και εισάγονται από την Γερμανία. Οι προμηθευτές μας στη Γερμανία έχουν επιχειρήσεις καταξιωμένες και έμπιστες στην πανευρωπαϊκή αγορά, διακρίνονται δε για την φερεγγυότητά και την ποιότητά τους στο χώρο του αυτοκινήτου.

 

Κύριο μέλημα της επιχείρησής μας είναι η γρήγορη και άμεση ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας με συνέπεια και υπευθυνότητα, τόσο πριν όσο και μετά την πώληση των αυτοκινήτων, βρισκόμαστε δε πάντα στην διάθεσή τους για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

 

Πρωταρχικός στόχος της επιχείρησής μας είναι τα φορτηγά αυτοκίνητα να εισάγονται με το εργοστασιακό τους χρώμα και να είναι άριστης ποιότητας και λειτουργίας.

 

Λόγω της μακροχρόνιας εμπειρίας και ενασχόλησής μας με την εισαγωγή και εμπορεία αυτοκινήτων η επιχείρησή μας κατατάσσεται σήμερα στις πιο δυναμικές, ανταγωνιστικές αλλά κυρίως φερέγγυες επιχειρήσεις εισαγωγής και εμπορίας φορτηγών αυτοκινήτων.

 

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας.